Sport

2015.05.13. 15:17

Hatos Gábor is ringbe lép a 6. Hauer Lajos emléktornán

Szombathely – A Skorpió Box Klub már a hatodik alkalommal rendezi meg a Hauer Lajos ökölvívó emlékversenyt: a nemzetközi erőpróbának szombaton (14.00) az Arena Savaria ad otthont.

Tóth Gábor

A hagyománnyá nemesedett erőpróbára négy nemzet 16 klubjának 60 ökölvívóját várják a szervezők. Betétprogramként nyugat-dunántúli régiós mérkőzéseket is láthatnak a szurkolók. Továbbá az olimpiai bronzérmes birkózó Hatos Gábor, valamint az olimpiai bajnok kalapácsvető Pars Krisztián személyében két neves sztárvendége is lesz a rendezvénynek. Hatos ringbe is lép – az ellenfele meglepetés. A szervezők, a Skorpió Box Klub tagjai kitettek magukért, hiszen új helyszínre, az Arena Savariába vitték az emléktornát, így a szurkolók, érdeklődők kulturált körülmények között tapsolhatnak a pofonoknak. A házigazda egyébként 11 sportolóját nevezte. A rendezvény egyre népszerűbb a bunyósok között is, így a színvonal is egyre emelkedik. Ennek megfelelően az idei tornára is több neves, képzett bunyós adta le nevezését. Az ökölvívás kedvelőinek vétek lenne kihagyni a 14 órától 20 óráig tartó gálát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!