Sport

2013.01.09. 18:14

Hattyúk, tópart: a Haladás II. is elkezdte az edzéseket

Szombathely - A Vasas elleni meccsel nyitja edzőmérkőzései sorát a Szombathelyi Haladás II., amely szintén szerdán vette fel a munkát.

Pum András

Szerda délelőtt nemcsak a Szombathelyi Haladás NB I-es, hanem NB II-es csapata is elkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra. Tóth László tanítványai az Illés Akadémián találkoztak, majd átfutottak a Csónakázó-tóhoz, amit néhányszor meg is kerültek. Ezt követően az akadémián folytatódott a munka, ahol már a labda is előkerült - olvasható a haladas.hu oldalon,

Mint azt Balogh Gyula technikai vezetőtől megtudtuk, szinte teljes egészében kialakult a Haladás II. felkészülési programja. A héten csütörtökön 10.30-kor lesz edzés az akadémián, este fél hétkor pedig a Nyugat-Magyarországi Egyetemen készülnek a játékosok. Pénteken és szombaton egyaránt 10.30-kor lesz tréning, a vasárnapi pihenőnapot követően hétfőn a Galaxy Fitness Clubban erősítenek a labdarúgók.

A Haladás II. felkészülési mérkőzései:

Január 19., szombat, 11.00: Vasas - Haladás II. 23., szerda, 14.30: Ajka - Haladás II. Február 2., szombat, 13.00: Balatonfüred - Haladás II. 9., szombat, 15.00: Haladás II. - Rechnitz (osztrák). 13., szerda, 18.00: Balatonfüred - Haladás II. 20., szerda, 15.00: Ajka - Haladás II. 23., szombat, még nincs időpont: Veszprém - Haladás II., vagy Haladás II. - Veszprém.

Egy pár napos mezőkövesdi edzőtábor is képben van, ám ezügyben még nincs konkrétum.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!