Sport

2014.04.08. 14:17

HVSE-SZoESE derbi

Szombathely - Alig egy óra leforgása alatt könnyen szerezte meg a kötelező győzelmet a Haladás VSE-SZoESE NB II-es női röplabdacsapata a Központi Röplabda Akadémia ellen.

Horváth Erika

Haladás VSE-SZoESE Központi Röplabda Akadémia 3:0 (19, 17, 21)

Szombathely, NB II-es női röplabda-mérkőzés, vezette: Barabás, Prukler.

HVSE-SZoESE: Koronczai, Szalontai P., Tóth, Erdősi, Horváth, Homor. Cserék: Németh E. (liberó), Halmosi, Kiss L., Simon F. Edző: Bodzer Attila.

 

Koronczai Lilla jó nyitásai alapozták meg a Werkman Viktóriát nélkülöző hazaiak vezetését, és fokozatosan növelve előnyüket jó játékkal nyerték meg az első szettet (25-19). Miután a vendégek nyitásfogadása kritikán aluli volt, könnyen haladt előre a vasi csapat. De azután sem fenyegette veszély az újabb játszmagyőzelmet, amikor kicsit magához tért a KRA (25-17). A harmadik játékrész elején látványos, kiegyenlített volt a játék, de később újra meggyűlt a baja a HVSE-SZoESE szerváival a vendégeknek, s határozatlan támadásaik ismét a szombathelyiek malmára hajtották a vizet (25-21).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!