Sport

2015.07.27. 15:57

Koszár Zsolt győzelme az éjszakai futáson!

Két szentgotthárdi futó is éremmel zárt a harmadik alkalommal megrendezett éjszakai futáson.

Horváth Erika

Balról Koszár Zsolt és Benkő Nóra, az éjszakai futás gotthárdi érmesei. Jobbról Somogyi Gábor, aki szenior ob-t nyert.Fotó: Synergy Fitness Szentgotthárd

A balatonfüredi éjszakai futáson közel kétezren álltak rajthoz a különböző távokon, köztük a Synergy Fitness Szentgotthárd SE két versenyzője is. Koszár Zsolt a 10 km-es távon (amit a szervezők egy útlezárás miatt 8,9 km-re lerövidítettek). A 311 fős férfi mezőnyben ott volt a két veszprémi olimpikon, Kovács Tamás és Minczér Albert is. A szentgotthárdi futó már a rajt után élre állt, és a nehéz, sok emelkedővel tarkított pályán kemény tempót diktálva magabiztosan, 27 perc 15 másodperces idővel nyert a két VEDAC-os előtt; a második helyezett Miczérnél 37 másodperccel futott jobbat. A nők 5 km-es távján 285-en indultak, Benkő Nóra 22:55 perccel ezüstérmet szerzett, a 21–24-évesek kategóriájában pedig első lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!