Nyugodjon békében!

2018.02.23. 21:41

In memoriam

Elindult Karakószörcsökről egy legény, mint a mesében, hogy hihetetlen vitalitással, szakmaszeretettel, szervezőkészséggel megáldva ismert és elismert legyen megyénk és városunk sportéletében.

Horváth Zoltán 1956–2018

Sali – mert szinte mindenki így ismert! A főiskola elvégzése után Celldömölkön tanítottál, majd a jelenlegi egyetemi sportegyesület módszertani vezetője, később a Sporttudományi Intézet oktatója, tanszékvezetője, a női kézilabda-szakosztály vezetője, sportegyesületünk ügyvezető elnöke lettél. Mindemellett tagja és fáradhatatlan szervezője voltál a diákolimpia játékos sportversenyei országos szervezőbizottságának, a versenyek lebonyolításának. Több könyv a Te szervezőkészségednek köszönheti létrejöttét.

Mindig rohantál, mindig szerveztél, új és újabb ötletekkel álltál elő a sport és a testnevelés népszerűsítésére. Neked köszönhetjük a kohéziótúrákat, a sikeres és hangulatos rekreációs táborokat meg azt is, hogy közösséget tudtál formálni munkahelyeden. A főiskolai/egyetemi hallgatókkal nagyon jó kapcsolatot ápoltál, de a követelményekben, az órai munkában nem ismertél engedményt. Az „egy ember egy padot visz!” elv szigorúan és következetesen működött.

Mindig csapatjátékos voltál. Teljes szívvel és odaadással kerested és végezted feladataidat. Számtalan sztori és szlogenné vált mondás fűződik Hozzád, melyeket a mai napig emlegetünk.

Nem törődtél bele, hogy nagy szívedet támadta meg a betegség. Küzdöttél, amíg lehetett. A nehézségeken kedélyed, lendületed mindig továbbsegített, nem akartál és nem tudtál pihenni. A versenyeken még mindig visszacseng a „hajrá és mindent bele!” biztatásod.

Sajnos nagyon rövid idő jutott Neked itt a földi létben! Segítse örök álmodat, és nyújtson Neked megnyugvást a tudat, hogy teljes szívvel teljesítetted küldetésedet!

Nemcsak a családodnak, hanem nekünk is hiányozni fogsz!

Nyugodj békében!

Kollégáid nevében:

Dr. Nádasiné Sipos Zsuzsanna

ELTE SEK

Sporttudományi Intézet

Címkék#in memoriam

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában