Sport

2017.07.10. 18:10

In memoriam Balázs Béla

Balázs Béla a Celldömölki Városi és Vasutas Sportegyesület elnökeként, az asztalitenisz kft. ügyvezetőjeként vett részt a celldömölki sportélet irányításában, korábban aktív sportolóként a sakknak és az asztalitenisznek hódolt.

Szombathelyen született 1959-ben. A győri Közlekedési és Távközlési Műszaki Főiskola gépjárműüzemi szakán szerzett üzemmérnöki diplomát 1981-ben. 1993-tól dolgozott a Vasi Volán Zrt.- nél, majd cégutódjánál, az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt.-nél előbb diszpécserként, később üzemvezető-helyettesként, a celldömölki iroda forgalomvezetőjeként.

Balázs Béla (1959–2017)

1994 óta, 23 éven át irányította a celldömölki asztalitenisz-életet szakosztályvezetőként, majd a kft. ügyvezetőjeként, része volt minden sikerben. Szívügye volt a labdarúgás is, évtizedek óta nem múlt el meccs nélküle hazai pályán és idegenben sem. Szerette a sportolókat, és a sportolók is tisztelték, szerették őt. 2006- ban a sportegyesület elnöke lett, az elnöksége alatt épült műfüves pályák, a stadion-átalakítás, az új kosárlabdacsarnok az ő keze munkáját is dicsérik. A celldömölki sport aranykorának meghatározó vezetője volt. Emlékezni fognak rá a CVSE-pályán és a munkahelyén, ahol szintén évtizedeket töltött. Hihetetlen munkabírással, fáradhatatlanul dolgozott, mindig „szolgálatban” volt, a legszokatlanabb időpontokban is készen állt arra, hogy az adódó problémákra megoldást találjon. Személyisége, a szakma iránti elhivatottsága jó munkatárssá, jó főnökké tette. Élete munkáját a munkahelye, a sportbeli tevékenységét a város és a megye is kitüntetésekkel ismerte el.

Mély fájdalommal, megrendüléssel, szeretettel és köszönettel búcsúzunk el tőle. Emlékét örökre megőrizzük.

Fehér László polgármester

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!