Sport

2010.09.22. 10:53

Írásbeli figyelmeztetést kapott a jáki futballklub

Keddi ülésén többek között a Ják-Püspökmolnári (1:2) megyei II. osztályú bajnoki labdarúgó-mérkőzés után történteket is vizsgálta a Fegyelmi Bizottság. A grémium írásbeli figyelmeztetésben részesítette a jáki klubot.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Mint arról beszámoltunk, nem volt egyszerű útja a játékvezetői hármasnak a vasárnap délutáni Ják-Püspökmolnári megyei II-es bajnokit követően. Kondor Tamás állítása szerint ugyanis körbefogták, fenyegették a lábára léptek és egy kocsival a bejáratot is eltorlaszolták a lefújás után a hazaiak.

Nos, a Fegyelmi Bizottság keddi ülésén írásbeli figyelmeztetésben részesítette a rendező jáki egyesületet.

Gaál Norbertet (Püspökmolnári U21), Németh Csabát (Püspökmolnári U21), Schweitzer Kornél (Balogunyom) szeptember 28-ig, Farkas Péter (Honvéd-Sé), október 5-ig, Vadász Tibort (Petőfi SE Vasszécseny) októbert 12-ig, Horváth Pétert (Lukácsháza) és Sipos Róbertet (Ják U21) október 19-ig  a bajnoki labdarúgó mérkőzésektől eltiltotta.

A pálya használhatatlansága miatt elmaradt Gersekarát-Zanat meccset november 14-én 13 órakor, a Felsőcsatár-Táplán bajnokit pedig november 28-án, szintén egy órai kezdettel rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!