mérkőzés

2019.05.12. 19:00

Ismét pályára lép a HVSE futsalcsapata

Hosszú szünet után folytatódik az NB I-es futsalbajnokság rájátszása: hétfőn 18.15-kor a Nyírgyulajt fogadja a Kútház Haladás VSE.

Tóth Gábor

A Haladás hosszú szünet után lép pályára: legutóbb bő egy hónapja, április 4-én játszott bajnokit. Az alapszakaszban a vasi gárda oda-vissza verte soros ellenfelét. A Nyírgyulaj azonban alaposan megerősödött a rájátszásra – vezeti a csoportot. A rájátszásban a Nyírgyulaj–HVSE meccs

4-4-es eredménnyel zárult.

– Igyekeztünk formában tartani magunkat a hosszú szünet alatt, játszottunk például edzőmeccset az NB II-es Győrrel, valamint a regionális bajnokságban szereplő fiatal csapatunkkal is – mondta Sziffer András, a Kútház Haladás VSE mestere. – Válogatott kötelezettsége miatt Dróth, Vas, Hajmási, Sásdi és Alasztics hiányzott néhány napot. A Nyírgyulaj remekül erősített a télen, ennek megfelelően igen eredményes a rájátszásban. Gyors, minőségi légiósai vannak, válogatott szintű magyar játékosai. Több szerkezetben is jól működik: tud stabilan védekezni, labdaszerzésből kontrázni, valamint a centerjátéka is veszélyes. Kemény, harcos meccsre számítok – nem lesz könnyű dolgunk. De hazai pályán csakis a győzelem az elfogadható eredmény a részünkről. Ha nem nyerünk, akkor elbúcsúzhatunk a bajnoki döntős álmainktól. Mindenki bevethető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában