Sport

2006.06.05. 22:00

Izgalmas futamok

Pannónia-ring (VN) - A mostoha idõjárás ellenre kilátogatott szépszámú nézõsereg remek küzdelmeket látott az Alpok-Adria nyílt nemzetközi motorversenyen. <br><br>

Mórocz Zsolt

A Suzuki GSX-R tízkörös versenyét - ebben a kategóriában a motorok egyformák - az osztrák Andy Meklau nyerte a tehetséges Németh Balázs elõtt, harmadik Rizmayer Gábor lett. A 125 GP-ben Gyõrfi Alen bizonyult a legjobbnak, az olasz Gabrielle Gnanit és a német Thomas Mayert megelõzve, Kovács Nikolett a tizenkettedik helyen végzett. A Super-stock 1000 géposztályban Dudás Péter nagy csatát vívott a cseh Kamil Pragerrel és Németh Balázzsal, s a végsõ sorrend is így aklakult. A Superstock 600-asoknál a sérülésébõl felépült Talmácsi Gergõ másodikként zárt. Honfitársaink közül Kiss Tibor az ötödik, Adorján Tamás pedig a kilencedik hellyel gazdagodott. Az egyik legnagyobb érdeklõdéssel várt számban, a Superbike versenyében a papírforma szerint Andy Meklau diadalmaskodott két cseh fiút, Cihakot és Drazdakot maga mögé utasítva. Végh János a negyedik, míg Kispataki Viktor a hatodik pozíciót szerezte meg. Super-sportban legjobb magyarként Berki Zsolt a kilencedik helyen ért célba, Székely Zsolt pedig két hellyel mögötte, tizenegyedikként zárt.
Fotó Benkõ Sándor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!