Szombathely

2018.03.18. 12:06

Jól kezdett a SZoESE női kosárcsapata

Magabiztos győzelemmel kezdte a rájátszást a Szombathelyi Egyetemi SE amatőr NB I-es női kosárcsapata.

Tóth Gábor

 A mindössze 17 éves sportiskolás tanítvány, Fekete Tünde nagyon jól, ponterősen játszott, nagy szerepe volt a győzelemben Fotó: SZoESE

Szombathelyi Egyetemi SE-Fonti Trans-Petőfi SE Pécs 77-64 (22-20, 21-15, 21-13, 13-16). – Szombathely, 100 néző, alsóházi rájátszás, amatőr NB I-es női kosárlabda-mérkőzés, vezette: Bendek, Lovas.

SZoESE: Simon C. 17/9, JAKUBOVICS 13/3, SZABÓ-HAKLITS 20/9, MOLNÁR 12, Uszkai 3. Csere: FEKETE 10, Balogh I. -, Pankaczi 2, Horváth L. -, Soós -. Edző: Szabó László.

A mindössze 17 éves sportiskolás tanítvány, Fekete Tünde nagyon jól, ponterősen játszott, nagy szerepe volt a győzelemben Fotó: SZoESE

Egyenlő erők küzdelme jellemezte az első negyedet, a szombathelyiek védekezése nem volt igazán jó, de ezt eredményes támadójátékkal kompenzálták. A második negyed is hasonlóan kezdődött, aztán a hazaiak szigorítottak a védekezésükön, átvették az irányítást, a vezetést (20. perc: 43-35). A harmadik etapban is végén robbantott a SZoESE, 16 pontra növelte előnyét. A záró játékrészben a Pécs indított egy nagy rohamot, amit visszavert a SZoESE, és végül biztosan verte jó erőt képviselő ellenfelét.

Szabó László: – Gratulálok a lányoknak! Megérdemeltük a győzelmet, igazi csapatként játszottunk, több lábon álltunk, sok jó egyéni teljesítményünk volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában