Sport

2015.05.29. 12:21

A magyar bajnok pecás és világbajnoki ezüstérmes társa két órán át fárasztotta a halat

Zsennye - Kapitális, 34 kilós harcsát fogtak a napokban a zsennyei horgásztavon két órás fárasztás után.

Tóth Gábor

Lantos János, magyar bajnok versenyhorgász (Magyarország egyik piacvezető etetőanyagának a gyártója) zsennyei teszthorgászata során éppen a legújabb feederes etetőanyag-keverékét tesztelte, mikor egy harcsa tiszteletét tette a horgán! A rutinos, nagy tapasztalattal rendelkező horgász nem esett kétségbe, közel két-órás küzdelem után Németh Balázs – világbajnoki ezüst-érmes – segítségével a partra kényszerítette a közel 34 kg-os ragadozót.

Elöl a hatalmas, közel 34 kilós harcsa, mögötte a két szerencsés, rutinos pecás, Lantos János (elől) és segítője, Németh Balázs. Fotó: Kondics Zsolt

A sokszoros magyar válogatott horgász sikerét növeli, hogy a felszerelése nem éppen ehhez a halhoz volt méretezve. A bot egy heavy feeder volt, 0,20 mm-es zsinórral, a 10-es horog egy mini bojlival volt csalizva, az etetőkosárban pedig a tesztelt etetőanyag, a Exclusive Lantos-Mix Formula lett elhelyezve. Nem mindennapi zsákmány akadt horogra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!