Sport

2013.01.30. 14:12

Két Haladás-Illés Akadémia döntetlen

Az Illés Akadémia csapatai 1:1-re és 2:2-re végeztek pécsi ellenfeleikkel szemben. Mindkét korosztályban fiatalabb vasi együttesek léptek pályára.

Pum András

Az U17-es és U19-es csapatok részvételével idén is megrendezésre kerül a Groupama-HLSZ országos utánpótlás-torna.

Területi alapon sorsolták a csapatokat, nyugat,-kelet,- és közép-csoportba kerültek a gárdák. A Haladás-Illés Akadémia csapatait a Péccsel, a Kaposvárral, a Pakssal és a ZTE-vel párosították össze.

Az együttesek négy meccset játszanak, kettőt hazai pályán, kettőt pedig idegenben - ezután alakul ki a végső sorrend. A nagy havazás miatt az első két fordulóban elmaradt a Paks és a ZTE elleni összecsapásunk - így a Pécs ellen kezdtünk. Az U17-es korosztályban az U16-os, az U19-esben pedig az U17-es szombathelyi csapat lépett pályára a mecsekaljaiak ellen.

Petró Balázs szerezte az U19-es csapat mindkét gólját. Fotó: illesfociakademia.hu

Haladás-Illés Akadémia - Pécs 2:2 (0:2, 1:2).

Haladás-Illés Akadémia: Gécsek - Könczöl, Keresztes, Czingráber (Madarász), Fodor (Markovics) - Héra (Gorácz), Kőris - Petró (Tóth M.) - Szabó B. (Kádár), Soós (Mester), Sinanovics (Horváth K.). Edző: Bánfalvi Attila

Gólszerzők: Petró (2), illetve Horváth P. (2).

Haladás-Illés Akadémia - Pécs 1:1 (1:0, 1:1).

Haladás-Illés Akadémia: Megyeri (Molbár) - Grabant P., Hegedűs (hirschler), Bedi, Dedics - Jancsó (Mátyás) - Bölcsföldi (Schindler), Tóth M. (Sarang), Rácz B. (Baksits), Grabant B. (Hajmási) - Tihanyi (Török). Edző:Simon Attila, Marton Róbert.

Gólszerzők: Tihanyi, illetve Pigay.

A Haladás-Illés Akadémia csapatai a következő fordulóban Kaposvárott lépnek pályára. Az U17-esek 11.30-kor, az U19-esek 13-30-kor játszanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!