Sport

2006.07.04. 02:25

Két tornát is nyertek a BDF kézisei

Győr, Keszthely (fp) - A strandkézilabda-bajnokság országos selejtezőinek észak-nyugati régiójában a Berzsenyi Dániel Főiskola csapata két tornát ...

Mórocz Zsolt

Győr, Keszthely (fp) - A strandkézilabda-bajnokság országos selejtezőinek észak-nyugati régiójában a Berzsenyi Dániel Főiskola csapata két tornát is nyert. Dr. Woth Péter tanítványai, akik a kőszegi Vardúza Kft. segítségével tudtak elutazni Győrbe és Keszthelyre, mindkét tornán úgy lettek a legjobbak, hogy még játszmát sem veszítettek. A főiskolások számára - azon túl, hogy játékban maradjanak az augusztusi döntőig - nincsen tétje a selejtezőknek, miután Magyar Kupa-szereplésükkel már korábban biztosították helyüket a fináléban. Győrben debütált a gárdában a győri nevelésű, az NB I-es Vácban profiskodó Belső Anett, a keszthelyi viadal érdekessége pedig az volt, hogy a kapus Hofbauer Petra is gólt lőtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!