Sport

2010.07.19. 12:12

Khedira cáfolja, hogy megegyezett a Real Madriddal

A német labdarúgó-válogatottal világbajnoki bronzérmet szerzett Sami Khedira cáfolja, hogy megegyezett volna a Real Madriddal.

MTI

A VfB Stuttgart 23 éves középpályása erről a Kicker című lap hétfői számában beszélt. 

"Nincs megegyezés a Reallal, és még az sem eldöntött kérdés, hogy egyáltalán távozom-e" - fogalmazott a játékos.
 
A spanyol sajtó a hétvégén már kész tényként közölte, hogy Khedira, akinek szerződése 2011-ig szól Stuttgartban, 2015-ig elkötelezte magát a királyi gárdához.

"Csütörtökön egy nagyon őszinte, nyílt beszélgetést folytattam az edzőmmel, Christian Gross-szal, s a szabadságom után újra leülünk és folytatjuk" - árulta el a futballista, hozzátéve, hogy jelenleg pihenésre és nyugalomra van szüksége.

"A Real érdeklődése természetesen nagy örömmel tölt el. De először is át kell gondolnom a dolgot, hiszen ez a döntés meghatározhatja a pályafutásom következő éveit."

A madridiak új vezetőedzője, José Mourinho a dél-afrikai vb-n nyújtott remek teljesítménye miatt figyelt fel Khedirára, akiért a mostani körülmények között mintegy 10-15 millió eurót kellene fizetnie a Realnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!