Sport

2015.11.13. 13:23

Kick-box: Bárdosi Sándor bizonyított

Zagorje – A balul sikerült vb után aranyéremmel kárpótolta magát a Slovenia Open nemzetközi kick-box tornán Bárdosi Sándor.

Tóth Gábor

A szombathelyi Perfect Change-Metex05 Controll SE junior Európa-bajnoka, Bárdosi Sándor egy héttel a belgrádi felnőtt kick-light világbajnokság után a Slovenia Open nemzetközi kick-box bajnokságon lépett pástra. Bárdosi a szerencsétlen kimenetelű világbajnoki szereplést követően (egy kisebb sérülés után téves orvosi döntés miatt az első mérkőzésen leléptették) Szlovéniában kick-light kategóriában, -79 kg-os súlycsoportban négy győztes mérkőzéssel szerzett aranyérmet. A nyolc közé jutásért a szlovén Nikola Gersanov ellen könnyedén győzött, a negyeddöntőben az osztrák Sorger Davidot is magas technikai fölénnyel verte. Az elődöntőben a horvát Josiph Pahljina ellen is egyhangú pontozással nyert. Végül a szlovén Adrian Cakici sem jelentett különösebb akadályt a számára. Így a világbajnokságra történő felkészülés rengeteg munkája valamelyest kárpótlást nyert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!