Sport

2011.04.29. 13:20

Kikapcsolt internet, jogosulatlan játék: egy pontot elbukott a büki focicsapat

Az előző fordulóban a Bük a Hévíz gárdáját fogadta, a mérkőzés 0-0-ás döntetlennel ért véget. Ám a bükiek a 87. percben pályára küldték a télen igazolt Horváth Gábort, aki nem játszhatott volna, mivel öt sárga lapja volt

Tóth Gábor

A hévíziek óvtak, a fegyelmi bizottság pedig igazat adott nekik, 3-0-ával nekik ítélte a három pontot  a bükiek így elvesztettek egy pontot, és romlott a gólkülönbségük.
 

- Elismerem, hogy hibáztam - fogalmazott Takács Gábor, a bükiek trénere. - Sajnos a klubépületben tartozás miatt a szolgáltató kikapcsolta az internetet, így kézzel kellett kitöltenem a jegyzőkönyvet. Ha gépen írtam volna meg, a rendszer egyből jelezte volna a hibát. Nálunk nincs technikai vezető, a csapat ügyes-bajos dolgait én intézem, a sok tennivalóm között pedig elkerülte a figyelmemet, hogy a játéksomnak öt sárgája volt  igaz, ő sem tudta. Mindettől függetlenül - mint azt az elején is jeleztem - egyedül az én felelősségem a pontvesztés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!