Sport

2016.03.11. 18:19

Könnyen verte a címvédő CVSE a Pénzügyőrt

Celldömölk - Hét mérkőzés elég volt a Celldömölki VSE-Swietesky-Wewalka extraligás asztalitenisz-csapatának a Pénzügyőr elleni végső sikerhez.

Horváth Erika

Celldömölki VSE-Swietelsky-Wewalka-Pénzügyőr SE 7-0.

- Celldömölk, férfi asztalitenisz Extraliga-mérkőzés, vezette: Segyevi, Bódi.

Fazekas Péternek (jobbról) és Ecseki Nándornak párosban sem okozott gondot a kötelező győzelem a fővárosiak ellen. Fotó: Ohr Tibor

Páros: Fazekas, Ecseki -Éliás, Gelléri 3:0 (2, 3, 7). A harmadik szettben már kicsit ki is engedtek a celliek (1-0). Egyéni, 1. forduló: Lindner-Banok 3:1 (-10, 4, 2, 9). Lindner egy kicsit nehezen lendült játékba, de utána átvette az irányítást. Ecseki-Éliás 3:0 (5, 4, 9). Az első két szett nagyon könnyen meglett, de a szorosabb harmadik végkimenetele sem volt kérdéses. Fazekas-Gelléri 3:1 (8, 9, -8, 2). Fazekas az első három szettben sokat bizonytalankodott, de a negyedikre magára talált (4-0). 2. forduló: Lindner-Éliás 3:0 (11, 5, 4). Lindner ezúttal egyetlen szettet sem hullajtott el. Fazekas-Banok 3:1 (4, 4, -7, 3). Csak Fazekas harmadik szettbeli rövidzárlata miatt kerülhette el Banok a kiütéses vereséget. Ecseki-Gelléri 3:1 (6, 7, -10, 5). A négy játszma ellenére is sima Ecseki-győzelem volt (7-0).

Egy és háromnegyed óra alatt letudta a papírforma-győzelmet az ezzel a tabella második helyére lépő címvédő az utolsó előtti Pénzügyőrrel szemben. Győzött: Lindner 2, Ecseki 2, Fazekas 2, Fazekas-Ecseki páros.

Jövő szombaton és vasárnap Celldömölk lesz a házigazdája a felnőtt (férfi és női) országos bajnokságnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!