Debrecenből jön

2018.08.10. 19:29

Lajsz az új center a Körmendnél

Magyar centerrel erősít az Egis Körmend kosárcsapata. Lajsz Gergely Debrecenből igazolt a piros-feketékhez.

Tóth Judit

A Rába-parti együttes magyar játékossal erősített. Lajsz Gergely egy plusz egy évre szóló szerződést írt alá. A 203 centiméter magas, 112 kilogramm súlyú középjátékosra elsősorban a palánk alatt számítanak a piros-feketék.

Lajsz Gergely Tiszaújvárosból került az élvonalba, a Nyíregyháza együtteséhez, ahol két szezonban kosarazott a legjobbak között (2014/2015, 2015/2016). Majd tagja lett a felsőházi tagságot kivívó debreceni gárdának, és az előző szezonban is a cívisvárosban játszott, újra az A csoportban. Lajsz Gergely elmondta, hogy hasznos és eredményes tagja szeretne lenni a körmendi csapatnak. Ha lehetőséget kap, be akarja bizonyítani, hogy felnőtt a rá váró feladatok teljesítéséhez. Büszke arra, hogy az Egis Körmend csapatának a tagja lehet és minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy klub elérje céljait minden sorozatban, ahol szerepelni fog.

Jelenleg Ferencz Csaba, Csorvási Milán, Bán Tibor, Németh Ákos, Oroszi Bence, Márton Ádám, Érsek Marcell, Lajsz Gergely, Jonas Zohore Bergstedt, Desonta Bradford, TJ Price, Kenyon McNeail, Layton Hammonds tartoznak az Egis Körmend keretéhez, amelyhez az U20-as csapatból Kiss Benedek és Kiss Mátyás is csatlakozik. Az augusztus 20-án induló felkészülési időszakra érkező idegenlégiósok szerződése tartalmaz próbaidőt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában