Sport

2015.03.12. 17:09

Ligaversennyel az ob-ra

Debrecen – A SZoESE mind az öt indulója pontszerző helyen végzett a Mezeifutó Liga 4. fordulójában, Kovács Attila és Molnár Zita ezüstérmes lett.

Horváth Erika

A Szombathelyi Egyetemi SE Kívés István edző vezette különítménye számára erőfelmérő is volt a debreceni ligaverseny a március 14-én, szombaton Kecskeméten rendezendő mezeifutó országos bajnokság előtt. Molnár Zita eddig holtversenyben állt a junior női liga élén, mostani második helyével viszont további hét pontot szerezve már egyedül vezeti ezt a rangsort. Mivel az ob is ligaverseny lesz, szombaton megerősítheti pozícióját. A SZoESE ob-dobogóra aspiráló junior fiúcsapatából Kovács Attila második, Petrovics Alex negyedik, Koch Domonkos ötödik lett. Alex a harmadikról a második helyre lépett elő a ligában, Kovács Attila pedig a nyolcadikról a hatodikra. A felnőttek között rajtolt és lett hatodik – az ob-n majd már a saját korosztályában, az U23-asoknál rajthoz álló – Nemes Gergő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!