Idegenben tét nélkül

2019.05.10. 20:28

Makón zárja az alapszakaszt a Viktória

A női labdarúgó NB I alapszakaszának utolsó, 21. fordulójában szombaton 15 órakor a Haladás-Viktória FC a Szent Mihály vendége lesz.

Pum András

A szombathelyiek tét nélküli mérkőzést vívnak, a negyedik helynél előbbre és hátrább sem tudnak lépni, a bronzcsatában majd a harmadik Diósgyőrrel csapnak össze. De a Makón játszó szegediek számára sincs tétje a meccsnek, mindenképpen az utolsó előtti helyen zárják az alapszakaszt. A két gárda őszi, makói és tavaszi, szombathelyi meccsén is egyaránt 2-0-ra nyertek a vasiak. Ezúttal is ők a meccs esélyesei.

– Noha már nincs tétje a találkozónak, egyáltalán nem vesszük félvállról – mondta Simon Attila, a Haladás-Viktória FC vezetőedzője. – Szeretnénk megismételni a múlt heti, kozármislenyi jó játékot – nyerni akarunk a Szeged ellen is. Heike Manhart sérült, és Tálosi Szabina sem játszhat, védőnknek a legutóbbi bajnokin kiújult a vádlisérülése. Összeállítás: Dömsödi – Balogh, Fördős, Horti, Sitku – Fábián – Szakonyi, Tóth A., Rácz, Öreg – Siklér.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában