Sport

2015.09.22. 18:03

Másodszor is 7-0 - Ezúttal az Otocecet nullázta le a CVSE férfi asztalitenisz-csapata

Celldömölk - Második csoportmeccsét is fölényesen nyerte meg a Celldömölki VSE-Swietelsky férfi asztalitenisz-csapata a Klubcsapatok Szuperligájában.

Horváth Erika

Celldömölki VSE-Swietelsky-Wewalka–NT Center Otocec (szlovén) 7-0.

Klubcsapatok Szuperligája férfi asztalitenisz csoportmérkőzés, vezette: Záhonyi, Tompa.

Páros: Fazekas, Lindner–Smalcelj, Grampovcnik 3:0 (5, 8, 5). Félgőzzel is sima győzelemmel indította be a hazaiakat a két rutinos játékos, Fazekas Péter és Lindner Ádám (1-0).

Egyéni: Ecseki–Urbancic 3:0 (7, 4, 6). A celliek 18 éves kitűnősége brillírozott, látványos játékkal szerezte meg az első egyéni győzelmet. Lindner–Smaljcelj 3:0 (5, 1, 8). Lindner biztos győzelméhez sem férhetett kétség. Fazekas–Cvetko 3:1 (5, -9, 9, 6). Fazekas a mérkőzés derekán kicsit bizonytalankodott a szlovének legjobbja ellen, aki így el tudott lopni egy szettet. Lindner–Urbancik 3:0 (3, 3, 4). A hazai játékos legázolta ellenfelét. Ecseki–Cvetko 3:0 (6, 5, -9, 10). Cvetko a harmadik és negyedik játszmában feljött, jól is játszott és szorosabbá tudta tenni a mérkőzés, de Ecseki nem engedte ki a kezéből a győzelmet. Fazekas–Grampovcnik 3:0 (6, 2, 4). A szlovének éltek a cserelehetőséggel, de Grampovcniknak sem volt minimális esélye a becsületpontra (7-0).

Második csoportmérkőzését is 7-0-ra nyerte meg a CVSE a Szuperliga 2015/2016-os szezonjában. A találkozó mindössze másfél órás volt, a szlovéneknek Cvetko révén csupán két szett jutott. Győzött: Ecseki 2, Lindner 2, Fazekas 2, Fazekas–Lindner páros.

Négyes csoportjában a Celldömölk az élen áll. Szintén két győzelmet számlál a cseh U21-es válogatott. A 3. fordulóban a két veretlen együttes találkozik Prágában – a jelenlegi tervezet szerint október 20-án.

A magyar első osztályban, az Extraligában ezen és a következő hétvégén sem lesz forduló – péntektől október 4-éig Jekatyerinburgban Eb-t rendeznek. Az azt követő héten viszont dupla forduló vár a csapatokra. Október 9-én, pénteken a CVSE a Szécsényt fogadja, 10-én pedig a Békésnél vizitál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!