Sport

2016.04.27. 17:08

MEFOB-érmek asztaliteniszben és tollaslabdában

Pécs, Veszprém - A Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ hallgatói az asztaliteniszben egy, tollaslabdában kilenc érmes helyezést szereztek a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságon.

Horváth Erika

Az NYME SEK hat versenyzővel képviseltette magát a pécsi asztalitenisz MEFOB-on. Dobogóra ezúttal Földes András állhatott fel, aki az amatőr férfi kategóriában egészen a döntőig menetelt, és nagyon szoros mérkőzésen a finálét is megnyerte, így aranyérmes lett.

A szombathelyi tollaslabdázók. Állnak balról: Pesti Arnold, Tóth Fruzsina, Kovács Annamária, Szabó-Thomka Hanna, Németh Erzsébet, Gulkai Zsófia, Németh Béla, Huszár Benjámin Guggolnak: Velencei Balázs, Szeiler Bálint. Elöl: Takács Gábor. Fotó: NYME SEK

A veszprémi tollaslabda MEFOB-on összesen kilenc érmet gyűjtöttek be a szombathelyiek. Egyéniben a férfiaknál Takács Gábor ezüstöt, Velencei Balázs bronzot szerzett. A nőknél Gulkai Zsófia állhatott fel a dobogó harmadik fokára. Női párosban Gulkai Zsófia Németh Erzsébettel, Szabó-Thomka Hanna pedig Tóth Fruzsinával egyaránt harmadik lett. Férfi párosban a Takács Gábor-Velencei Balázs duó nyakába került a MEFOB-arany, Huszár Benjáminéba és Pesti Arnoldéba pedig a bronz. Vegyes párosban két harmadik helyet hoztak a SEK-esek: Kovács Annamária-Takács Gábor, valamint Tóth Fruzsina-Pesti Arnold. A hallgatók felkészítő tanárai: Sákovics Péter és Némethné dr. Tóth Orsolya.

Az NYME SEK asztaliteniszező különítménye. Aranyérmet Földes András hozott. FotÓ. Kívés István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!