Sport

2006.07.08. 02:29

Megkezdik a teniszezők

Kőszeg (tg) - Rajtol az OB I-es teniszbajnokság. Az első osztályban tavaly első évüket töltő kőszegi teniszezők idén már a legjobb négy közé szeretnének bekerülni.

Mórocz Zsolt

A kőszegiek második idénye az OB I-es bajnokságban Kőszeg (tg) - Rajtol az OB I-es teniszbajnokság. Az első osztályban tavaly első évüket töltő kőszegi teniszezők idén már a legjobb négy közé szeretnének bekerülni. Budapesten tartották a nyolccsapatos OB I-es teniszbajnokság sorsolását. A Kőszegi SE a B csoportba került a Pécs 2000, a BSE és a Vasas-Matc Point társaságában. Az A jelű négyesben a Budaörs, a Keszthely, a Székesfehérvári Szondi SE és a Pécsi Elektromos küzd. Az alapszakaszban körmérkőzéseket játszanak egymással a csapatok, majd csoportonként az első két helyezett a felsőházban, a harmadik, negyedik pedig az alsóházban folytatja a rájátszást. A bajnokság győztese feljut a Szuperligába, az utolsó kettő kiesik az OB IB-be. A Kőszegi SE a Stefan Hirn, Marcus Fellner, Enyedi János, Uzonyi Péter, Devecseri Olivér, Maitz Pál, Szele Mihály, Koltai árpád, Simon Róbert összetételű csapattal vág neki második OB I-es idényének. - Tavaly az első idényünket töltöttük az OB I-ben, akkor az alsóházba kerültünk, és végül az ötödik helyen végeztünk - fogalmazott Koltai árpád csapatvezető. - Idén már szeretnénk a legjobb négy közé bekerülni, és erre, úgy vélem, van is esélyünk. Szele Mihály és Stefan Hirn személyében két új játéko-sunk van, a tavaly remeklő Kenéz Csabára viszont sajnálatos betegség miatt ebben az idényben nem számíthatunk. Szerencsére az alapszakaszban két hazai mérkőzést is játszunk. A Pécset verhető ellenfélnek tartom, a Vasas viszont nagyon erős gárda, több válogatott játékos is van a fővárosiak keretében. Az alapszakasz prog-ramja. Július 10. (hétfő) Kőszeg-Pécs, 13.00. Július 12. (szerda) BSE-Kőszeg, 13.00. Július 14. (péntek) Kőszeg-Vasas, 13.00. A rájátszás versenynapjai július 16. (vasárnap), július 18. (kedd), július 20. (csütörtök). Kőszeg (tg) - Rajtol az OB I-es teniszbajnokság. Az első osztályban tavaly első évüket töltő kőszegi teniszezők idén már a legjobb négy közé szeretnének bekerülni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!