Sport

2017.02.20. 18:40

Másodszor is vesztettek a kézilabdások

Dunaújváros - Második tavaszi bajnokiját is elbukta a Haladás VSE-Sport Kft. NB I/B-s női kézilabdacsapata.

Tóth Gábor

Dunaújvárosi Kohász KA II.-Haladás VSE Sport Kft. 45-25 (22-12). - Dunaújváros, 200 néző, NB II-es női kézilabda-mérkőzés, vezette: Földesi, Halász.

HVSE: Márkus - Sebestyén, Takács K. 2, Szabó J. 3, HEGEDŰS 7, Hrabovszky 1, Gerencsér. Csere: Feriberger 1, Bolfán 1, Baranyai 3, Guttyán 2, Doncsecz 1, Kaposvári 4, Kiss N., Dudora. Edző: Hamar Zoltán.

Hegedűs Dorottya kitett magért, nagyot küzdött, jól játszott Fotó: Szendi Péter

A házigazda öt NB I-ben is meghatározó visszajátszóval futott neki a meccsnek - alaposan meglepve ezzel a szombathelyieket. Ennek megfelelően a Dunaújváros gyorsan magához ragadta az irányítást, és egyre nagyobb előnyre tette szert, a félidőre tulajdonképpen eldöntötte a mérkőzés sorsát. A Haladás játékosai azonban nem adták fel, nagyot küzdöttek, de a kiadós vereséget természetesen nem kerülhették el. Junior: 52-22.

Hamar Zoltán: - A lányok hozzáállásval maximálisan elégedett vagyok, nagyot küzdöttek, 25 gólig jutottak egy tulajdonképpen NB I-es csapat ellen idegenben - persze vannak még hibáink, amiken dolgoznunk kell. Nem érzem korrektnek a Dunaújváros lépését...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!