Sport

2009.04.29. 17:38

Megyei II. Sárvár: kezdődhet a versenyfutás

Érdekesen alakul a verseny a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság Sárvári-csoportjában: torlódik az élmezőny. Az éllovas Kenyeri edzőjét, Lázár Ferencet kértük esélylatolgatásra.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Tizenkilenc foduló után a 41 pontos Kenyeri (13 győzelem, 2 döntetlen, 4 vereség) várja az élről a pontvadászat folytatsását. Második helyen az ugyancsak 41 pontig jutó Ölbő (12/5/2) áll, a harmadik Csénye (12/1/6) 37 egységig jutott eddig. Izgalmas lesz tehát ebben a csoportban a bajnoki hajrá.

- Amikor én átvettem a csapatot az ősszel, a bajnoki címet jelötem ki célként - tudtuk meg Lázár Ferenctől, a Kenyeri trénerétől. - Nem lesz könnyű dolgunk, hiszen az Ölbő és a Csénye is kiváló csapat, hozzánk hasonlóan mindkettő az aranyéremért hajt, de talán még a Szeleste és a Gérce is beleszólhat a bajnoki helyezések sorsába. Hét meccs van még hátra, a közvetlen riválisok közül az Ölbőt fogadjuk, a Csényéhez megyünk - valószínüleg ezen a két meccsen dől el majd a sorsunk, már persze ha a kötelező mérkőzéseket hozzuk. Azt elmondhatom, hogy jó kis csapatom van, képesnek tartom a társaságot a végső győzelemre. Egy héten két tréninget tartok a fiúknak, az edzéslátogatottsággal meg vagyok elégedve. Problémát okoz viszont, hogy az egyik legjobb csatárom, Nyári Norbert térdsérüléssel bajlódik, nem tudom, hogy mikor lesz hadra fogható. Azt nem tudom megjósolni, hogy mi lesz a bajnokság végerderménye, de az biztos, hogy bizakodva várom a folytatást.

Lehet, hogy a hétvégén tisztul egy kicsit a kép. A Kenyeri ugyanis a sereghajtó, biztos kieső Káldnál vendégeskedik, míg az Ölbőt a masszív csapatnak tűnő, remek védekezésével kitűnő Gérce fogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!