Sport

2017.02.28. 15:05

Megyei III.: Őrimagyarósd, vagy Telekes?

Körkép - Őrült versenyfutás zajlik a megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság körmendi csoportjában az aranyéremért: az első Őrimagyarósd és a második Telekes egyaránt 31 pontot szerzet eddig.

Tóth Szabolcs

Az Őrimagyarósd egy mérkőzéssel többet nyert nagy riválisánál, és többször talált a kapuba.

- A felkészülést januárban kezdtük heti egy teremedzéssel vasárnaponként - árulta el Csempesz Norbert, az Őrimagyarósd mestere. - játszottunk két felkészülési mérkőzést. A célunk természetesen az, hogy megőrizzük az első helyünket! Mivel a futballistáink három éve együtt játszanak, ezért nagyon jó a csapategységünk, remek a hangulat az öltözőben. A keretünkben egyébként nagy mozgás nem volt a télen, csak egy játékosunk igazolt el. Sajnos - ha úgy is alakulna - a megyei II. osztályt nem vállalhatjuk, mivel U19-es csapatot nem tudnánk kiállítani. Nagyon remélem, hogy a 200 lelkes kis falunknak sok büszkeséget okozunk az előttünk álló időszakban, megpróbálunk szép eredményeket elérni - és bízom benne, hogy tavasszal minél többen látogatnak ki a mérkőzéseinkre. Érdekességnek annyit, hogy, idén júniusban ünnepeljük a sportkör fennállásának 25. évfordulóját. Az ünnepségre szeretettel várunk minden sportrajongót.

Egyelőre az Őrimagyarósd gárdája áll a megyei III. körmendi csoport tabellájának az élén
Fotó: Őrimagyarósd SE

- A körülbelül 500 fős falunk csapata számára szép eredmény lenne, ha a dobogón végezne - fogalmazott a Telekes szakvezetője, Ferencz Csaba. - Az elmúlt egy évben rengeteget fejlődött a gárda, mint játékban, mint mentalitásban. A csapat heti három edzéssel hangolt a tavaszi szezonra - kétszer dolgoztunk teremben, egyszer szabadban. Az edzéslátogatottsággal elégedett vagyok. Egy játékost sikerült igazolni: Osvald Balázs érkezett a Vasvár II. csapatától. Így 18-as kerettel kezdhetjük a szezont. A feljutás még nem volt téma Telekesen, ha sikerül megnyerni a bajnokságot akkor visszatérünk a kérdésre!

A két élgárdának figyelnie kell az üldözőkre is: a 3. Nagyrákos 29, a 4. Pankasz pedig 28 pontot számlál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!