Sport

2009.08.30. 18:00

Megyei III. Déli-csoport: egy góllal nyert a Gersekarát és a Bozzai, hengerelt a Zanat

Körkép - Az esélyesek közül a Rábatöttös magabiztosan nyert Sorkifaludon, míg a Gersekarát és a Bozzai egyetlen góllal tudott nyerni "kötelező" meccsen. A Zanat viszont hatot rúgott a jól rajtoló Csempeszkopácsnak - eredmények és góllövők

Vas Népe

Megyei III. osztály, Szombathelyi-csoport, Dél, 3. forduló

Zanat - Csempeszkopács 6:2 (2:0)
Zanat SC:
Katona - Nagy,  Kemény, Szabó Z., Madar  - Tóth A., Harkai D., Tóth T., Fekete - Szabó B., Szalay. Edző: Kulcsár Ferenc.
Csempeszkopács: Gyetvai - Urbán, Halász, Krenner, Pungor - Gecseg, Pék, Wéber, Hőbér - Virágh, Tóth Gy. Edző: Németh Szabolcs.
A hazai csapat az első perctől magához ragadta a kezdeményezést és sorozatban alakították ki a gólhelyzeteket a mérkőzésen, amikből hatot sikerült is gólra váltani. A Zanat teljesen megérdemelten nyerte meg a mérkőzést még ilyen arányban is.
Gólszerző: Szalay Bence 2 (11. és 55. perc), Kemény K. 2 (77. és 88. perc), Szabó Z. (73.p) Fekete A. (78.p) illetve Virágh I (70.p), Tóth Gy. (48.p)

Rábahídvég - Sorokpolány 1:2 (1:0) - Rábahidvég, 60 néző, vezette: Szalay.
Nagyon alacsony színvonalú mérkőzésen nyert a Sorokpolány. - Gólszerző: Horváth L. (31.p) illetve Pásti (88.p), Giczi G (50.p) - Jók: Pásti, Giczi G. (mindkettő Sorokpolány).

Sorkifalud - Rábatöttös 0:3 (0:2) - Sorkifalud, 60 néző, vezette:  Sipos.
Megérdemelt vendégsiker született. - Gólszerző: Kovács K. 2 (4. és 39.p), Sziffer I. (69.p)

Oszkó-Győrvár - Telekes 4:1 (1:0) - Pácsony, 60 néző, vezette: Lukács.
Oszkó: Hajdu T.- Péter L.(Lempeg I), Fülöp T., Németh G.(Káldi I.), Kovács P., - Jaklin F.(Papp G.), Molnár Z., Járfás L., Papp J.(Riba K.), Barbalics I., Balázs A.
Telekes: Vörös J. - Nyári V., Miklós S., Bődi J.(Osvald L.), Polgár I.(Molnár D.), - Horváth N.(Ferenc G.), Büki B., Orbán L., Czövek T., - Büki B., Ódor J.
Sportszerü mérkőzésen a helyzetek alapján még nagyobb arányban is nyerhetett volna a hazai csapat. - Gólszerző: Barbalics 2 (52. és 70.p.) , Balázs A. 2 (30. és 65.p.). - Jók: Kovács P., Fülöp T., Molnár Z., Barbalics I., ill. Orbán L., Miklós S.

Gersekarát - Szombathelyi Focisuli 1:0 (0:0)
Gólszerző:
Babos Zs. (70.p)
A jól védekező vendégek megnehezítették  a gersekarátiak győzelmét.

Bozzai - Alsóújlak 3:2 (1:1)
Gólszerző:
Sztojka (9.p), Cseresznyák 2 (54. és 58. perc) illetve Kosztolánczi Á (70.p), Molnár G. (39.p)

Hamar eldönthette volna a meccset a hazai csapat, ám kimaradtak a helyzetek. A második félidőre sem pörgött fel a Bozzai, a 3:2 után elszántan támadó vendégek majdnem meglepetést szereztek, egy szöglet utáni fejest a Borsos, a Bozzai kapusa a kapufa segítségével hárította.

Vaskeresztes -Nemeskolta 2:4 (0:4)
Gólszerző:
Funtek K (46.p), Horváth G. (70.p) illetve Hajós (20.p), Dénes T. (22.p), Nyúl B. 2 (10. és 28.p)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!