Sport

2009.09.27. 18:52

Megyei III. osztály Dél: nem hibázott a Zanat, a Gersekarát, a Rábatöttös és a Bozzai

Körkép - Papírforma-eredményeket hozott a megyei III. osztályú bajnokság Déli-csoportjának 7. fordulója, az esélyes gárdák - minimális vagy meggyőző arányban - nyertek. Két érdekesebb eredmény: az Alsóújlak 0:2-ről fordított a Telekes ellen, míg döntetlennel zárult a Sorkifalud-Nemeskolta szomszédvári derbi.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Alsóújlak - Telekes 3:2 (0:2) - Alsóújlak, 60 néző, vezette: Süle.
Gyorsan kétgólos előnyhöz jutottak a vendégek, de a mindent egy lapra feltéve támadó hazaiak fordítottak, és megérdemelt győztek.  - Gól: Kántor 50.p., Tűh 58.p., Horváth Sz. 88.p. illetve Orbán L. 22.p., Bődi J. 6.p.

Oszkó -Vaskeresztes 5:0 (2:0) - Pácsony, 50 néző, vezette: Gergácz.
Oszkó: Hajdu - Kovács P. (Papp D.), Papp G., Németh G., Fülöp T. - Kercza (Péter), Molnár Z. (Riba), Járfás (Lempeg), Papp J. (Káldi) - Barbalics, Balázs.
Vaskeresztes: PehmB. - Kállai, Krancz L. (Krancz Gy.), Bozi (Eberhard G.), Horváth G. - Funtek, Eberhard P., Binder, Komonczki - Zax (Pehm A.), Krancz A.
Sportszerű mérkőzésen a több helyzetet is kihagyó hazai csapat akár kétszámjegyű győzelmet is arathatott volna a lelkesen játszó vaskeresztesiek ellen. - Gól: Fülöp 15.p., Molnár 30.p., Balázs 58.p., Barnalics 2 (49. és 51.p.) - Jók: Fülöp T., Németh G., Molnár Z., Barbalics, Káldi, illetve Pehm, Eberhard P.

Zanat - Rábahídvég 2:1 (0:1). - Szombathely, 50 néző, vezette: Kustánczi.
Zanat: Katona - Nagy, Szabó Z., Kemény, Madar - Tóth A., Harkai, Tóth T., Fekete - Szalai, Szabó B.
Rábahidvég: Pap - Újhelyi, Varga, Balog, Magyar - Varga, Nagy, Újhelyi, Jobbágyi - Horváth, Boda.
A hazai csapat nagyon álmosan kezdte a mérkőzést, az első félidőben mezőnyben küzdött a két csapat, a kapuk alig forogtak veszélyben. A vendégek szinte a semmiből szereztek vezetést: egy szabadrúgásból kipattanó labda került Jobbágyi elé, aki rosszul találta el a labdát, ami egy zanati játékos lábáról a kapuba gurult. A gól után ébredtek a vendéglátók de nem sikerült egyenlíteni a félidőig.
A második játékrészre összekapta magát a hazai csapat aminek meg is lett az eredménye. Először egy rövid felszabadítás utáni lövésből egyenlítettek, majd nem sokkal később egy szép akció végén a vezetést is megszerezték. A gól után is nyomott a hazai csapat gólt azonban már nem sikerült szerezni.
Összességében elmondható, hogy az második félidőben mutatott játék alapján a hazai csapat teljesen megérdemelten tartotta otthon a három pontot. - Gól: Szalay B. 2 (63. és 70.p.) illetve Jobbágyi 37.p. - Kiállítva: Möslinger F. 88.p (Zanat) illetve Újhelyi 81.p. (Rábahídvég)

Gersekarát - Sorokpolány 4:0 (1:0) - Gersekarát, 50 néző, vezette: Szalay.
A jól játszó hazaiak nagyobb arányban is nyerhettek volna. - Gól: Kovács 31.p., Tóth N 50.p., Gorza 80.p., Bakos 84.p.

Sorkifalud-Gyanógeregye - Nemeskolta 2:2 (2:2) - Sorkifalud, 100 néző, vezette: Pál.
A szomszédvári rangadó igazságos dönetlen született. - Gól: Szombath J. (11-esből) 38.p., Szűcs J. 10.p. illetve Mihók 18.p., Nyúl B. 31.p. - Kiállítva: Hajós (Nemeskolta).

Rábatöttös - Csempeszkopács 1:0 (1:0) - Rábatöttös, 100 néző, vezette: Sipos.
Rábatöttös: Bakucz - Szemes Z. (Kontics), Szemes Zs., Sárközi, Horváth Sz. - Kovács K., Sipos (Kiss M.), Vízi (Tóth I.),Timár - Sziffer (Busi), Vöcsei (Szabó G.). Edző: Sziffer István.
Nemeskolta: Gyetvai - Zelkó, Kummer (Lehel), Krenner, Pungor - Vörös B., Halász (Urbán), Wéber, Pék Sz. (Kozma) - Virágh I. (Gecseg), Gerencsér (Pék B.). Edző: Németh Szabolcs.
A hazai csapat a mérkőzés kezdetétől magához ragadta a kezdeményezést,mezőnyfölénye az első félidő 30. percében érett góllá Sipos Roland révén. Továbbra is támadásban maradt a rábatöttösi csapat, de a vendégeknek is volt két ígéretes távoli kísérletük. A második félidőben ismét sorra vezették veszélyes támadásaikat a hazaiak, de a helyzetek ezúttal is rendre kimaradtak. Összességében megérdemelt rábatöttösi győzelem született. - Gól: Sipos 33.p. - Jók: Szemes Zs., Sipos, Kovács K., Horváth Sz., Timár, illetve Gyetvai, Kummer, Krenner.

Bozzai - Szombathelyi Focisuli 6:1 (3:1)
Gól:
Cseresznyák 2 (6. és 24.p.), Süle 51.p., Horváth J. 28.p., Kovács G. 80.p., Séfer 82.p. illetve Kónya 26.p.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!