Sport

2009.11.01. 19:06

Megyei III. osztály Nyugat: nem született gól a Vasasszonyfa-Herény derbin (képgalériával)

Döntetlennel zárult a Vasasszonyfa-Herény összecsapás a megyei III.osztály Nyugati-csoportjában. Szintén iksz lett a Söpte-Acsád rangadó, ahsonlóan a Perenye-Nemesbőd találkozóhoz. A Vasszilágy megszerezte első pontját, a hazaiak a Kőszeghegyaljával remiztek.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Vasszilvágy - Kőszeghegyalja 1:1 (0:0) - Vasszilvágy, 30 néző.
Gyenge színvonalú mérkőzésen igazságos eredmény született. - Gólszerző: Farkas Cs. (75.) illetve Meci (68.)

Alpok Holding-Perenye - Nemesbőd 0:0 - Perenye, 40 néző, vezette: Draskovics.
Egy hajszállal közelebb állt a hazai csapat a három pont megszerzéséhez. - Jó: Németh L. (Nemesbőd).

Söpte - Acsád 3:3 (1:1) - Söpte, 100 néző, vezette: Hegedűs.
A játékvezető ítéletei és a rengeteg kihagyott hazai helyzet borzolt a hazai szurkolók kedélyét. Ennek következtében a játékvezetőt a meccs végén a rendezőknek kellett az öltözőbe menekíteniük. - Gólszerző: Szakály 2 (52., 85.), Ábrahám (38.) illetve Varga Sz. (81.), Szalai (79., 11-esből), Németh S. (35.) - Jók: Ábrahám, Szakály P., Varga T., illetve Varga Sz., Szalai, Kocsis.
Kiállítva: Ábrahám (meccs után) - Söpte

Cák - Horvátzsidány 0:0 - Cák, 30 néző, vezette: Török.
Küzdelmes, sportszerű mérkőzésen a hazai csapat renegteg helyzetet elpuskázott, így be kellett érnie az egy ponttal. - Jók: Dombi, Pongrácz, Lóránt (mind Cák).

Gencsapáti - Vát 1:0 (1:0) - Gencsapáti, 40 néző, vezette: Szabó.
Az első félidőben a fölényben futballozó hazaiak akár több góllal is vezethettek volna a "kulturáltan" viselkedő vendégek ellen. Szünet után kiegyenlített játékot láthattak a szurkolók. -  Gólszerző: Baranyai Z. (25.) - Jók: Németh T., Kovács A., Hollósi (mind Gencsapáti).

Vassurány - Bozsok 1:3 (0:1)
Gólszerző:
Katona (76.) illetve Jakab (88.), ifj. Hujber (18., 72.)

Vasasszonyfa - Herény 0:0 - Vasasszonyfa, 100 néző, vezette: Süle.
Színvonalas, küzdelmes mérkőzésen egyik csapat sem  tudott a másik fölé kerekedni, így az őszi bajnok otthonában igazságos eredmény született. - Jók: Polgár Z., Tóth R., Spanyó, Desits Z., illetve Gergye, Török, Komáromi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!