Sport

2010.11.08. 20:55

Nagy csatában újabb futsal-siker: Admirál-Haladás - Vasas-Fortuna II. 7:5 (képgalériával frissítve)

Izgalmas, gólokban gazdag mérkőzésen az Admirál-Haladás együttese 7:5-re nyert a Vasas-Fortuna Futsal II. együttese ellen az NB II. Nyugati-csoportjának hétfő esti mérkőzésén.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

 Admirál-Haladás VSE - Vasas-Fortuna Futsal II. 7:5 (1:1).

Szombathely, 400 néző, játékvezető: Csirke (Ábrahám, Horváth Z.)

Admirál-Haladás: Németh K. - Németh P., Varga A., Bagó, Horváth P. Csere: Heinrich, Polgár, Jáger, Bánfalvi, Czeglédi, Török, Kővári. Edző: Pálmay Tamás.

Vasas-Fortuna Futsal II.: Kovács L. - Endrefalvi, Solti, André, Sámson. Csere: Becsei, Veres, Fehér, Fritz, Kénoszt, Turnai, Bodó. Edző: Tóth Keve.

Ezúttal is megteltek a Haladás-csarnok lelátói - a szombathelyi szurkolók okkal bíztak az újabb sikerben, hiszen az Admirál-Haladás eddig mind a négy bajnokiját megnyerte. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, és bár a félidő közepe táján Németh Péter találatával vezetést szereztek a fekete mezes hazaiak, a fővárosiak a lehető legrosszabbkor - közvetlenül az első játékrész lefújása előtt egyenlítettek.

Szünet után ott folytatták a vendégek ahol abbahagyták, hiszen Turnai találatával már 2:1-re vezettek. Az Admirál-Haladás azonban nem roppant össze, ellenkezőleg: begyújtotta rakétáit, négy perc alatt négy gólt lőtt a csapat, így a 26. percben már 5:2-es hazai előnynek tapsolhatott a publikum. Egyik csapat sem igazán törődött a védekezéssel, így felváltva potyogtak a gólok. Érdekesség, hogy a Vasas-futsalosai olykor nehezen viselték a bíró ítéleteit, egy szabálytalanságnál például egymásután három sárga lapot is kaptak a vendégek: egyet a szabálytalanságért, kettőt reklamálásért. A lefújás előtt négy perccel három góllal mentek a hazaiak, és miután a vendégek erejéből már csak az eredmény kozmetikázására tellett - így az Admirál-Haladás újabb győzelmet gyűjtött be.

 A szombathelyi csapat átvette a vezetést az NB II. Nyugati-csoportjának tabelláján.


Az eredmény alakulása:

12. perc: 1:0 - Németh P.

20. perc: 1:1 - Sámson

23. perc: 1:2 - Turnai

23. perc: 2:2 - Horváth P.

24. perc: 3:2 - Czeglédi

25. perc: 4:2 - Bodó(öngól)

26. perc: 5:2 - Varga A.

27. perc: 5:3 - Kénoszt

29. perc: 6:3 - Jáger

33. perc: 6:4 - Fehér

36. perc: 7:4 - Jáger

38. perc: 7:5 - Bánfalvi (öngól)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!