Sport

2013.12.16. 15:20

Nagy MTK-fölény

Ezúttal nem tudta tartani a lépést az MTK elleni bajnokin a Vasi Sport Akadémia NB I-es női röplabdacsapata.

Horváth Erika

MTK Budapest–Vasi Sport Akadémia 3:0 (12, 17, 7).
– Budapest, NB I-es női röplabda-mérkőzés, vezette: Jámbor, Halász.
MTK: Rédei, Bleicher, Kiss, DÉGI, RÁCZ, Cicic. Csere: NAGY (liberó), Kolada, Tímár, Győri. Edző: Rácz László.VSA: Varga, Takács, Mikos, Simon, Kiss, Bodovics. Csere: Sipos V. (liberó), Horváth D., Horváth Z., Bokor, Gőczi. Edző: Mucsi Péter.

A sérültek, betegek nem gyógyultak fel, utóbbiak közül Simon Judit azért vállalta a játékot. A nagyon motivált hazaiak nagy nyomás alatt tartották a vendégcsapatot, csupán Takács Doroti tudta ütőerőben felvenni velük a versenyt (25-12).

A második játszmát harcosabban kezdte a VSA, jó nyitásokkal, szép támadásokkal a szett közepéig tudta tartani a lépést az MTK-val. Aztán Kiss nyitásaival elléptek a fővárosiak, támadásban pedig Dégi és Rácz termelte a pontjaikat. A végjátékban egy kicsit felzárkóztak a vasiak, de beleszólni nem tudtak a játszma sorsába (25-17). A harmadik szettre teljesen szétesett a szombathelyiek játéka, ellenállás nélkül ajándékozták a pontokat a hazai csapatnak. A csereként pályára lépők sem tudtak változtatni a játék képén (25-7).

Junior: 3:1 (13, -15,-23,-19). 

Rácz László: – A Szombathelyen lejátszott nagyon szoros mérkőzést követően, az elmúlt mérkőzések megingásait feledtetve, egy nagyon fontos győzelmet arattunk. A bemelegítés alapján sokkal szorosabb mérkőzésre számítottam.

Mucsi Péter: – Trabanttal próbálunk versenyezni a Forma–1-es autók között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!