Sport

2014.07.15. 15:48

Nagy munkában a vasi játékvezetők

Budapest, Szombathely – A napokban a fővárosban tartottak továbbképzést a magyar NB I-es, NB II-es keret labdarúgó játékvezetőinek, asszisztenseinek, ellenőreinek.

Tóth Gábor

A vasi színeket a játékvezetőknél Bognár Tamás és Pintér Csaba, az asszisztenseknél Király Krisztián, Huszár Balázs és Kóbor Péter, míg az ellenőröknél Szarka Zoltán képviselte. A négy nap alatt a résztvevők különféle foglalkozásokon, megbeszéléseken vettek részt, de például elméleti teszten is számot kellett adni tudásukról.

Mint azt Szarka Zoltántól, az MLSZ Vas Megyei Igazgatóság játékvezetői bizottságának az elnökétől megtudtuk, a vasi bírók, partjelzők remekül vizsgáztak az összetartáson. Éppen ezért nem is meglepő, hogy a FIFA kerettag Bognár Tamás a 2014/2015-ös szezonban már fújt egy Európa-liga, és egy Bajnokok Ligája selejtezőt is. Bognár Tamás a hazai rendezésű U19-es Eb-n is vezet meccseket, míg Kóbor Péter játékvezető kísérő lesz a korosztályos kontinenstornán. Hír még, hogy vasi játékvezetők frissítő kurzusát augusztus 2–3-án tartják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!