Sport

2009.04.23. 08:49

Nagyrákos: nem okozott gondot a listavezető

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság Körmendi-csoportjának hétvégi fordulójában a Nagyrákos legyőzte a listavezető Csörötneket (2:0). A Nagyarákos már a dobogó harmadik fokáról várja a bajnoki folytatást - merész tervekkel.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A toronymagasan listavezető Csörötnek a hétvégén megbotlott Nagyrákoson. A hazaiak remek játékkal, magabiztosn verték 2:0-ra a bajnoki cím elsőszámú várományosát. A Nagyrákos már bronzérmes pozícióban van, és a bajnokság végén is az élmezőnybe szeretne tartozni.

- Az idény talán legjobb játékával rukkoltunk ki, teljesen megérdemelten vertük meg a Csörötneket - értékelt Horváth Attila, a Nagyrákos trénere. - Nincsen rossz csapatunk, most pedig többen is jól teljesítettek, így akár nagyobb arányban is nyerhettünk volna.  Sajnos nem igen tudok edzést tartani a fíúknak, mindenki dolgozik, csupán néha-néha játszunk egy hétközi edzőmeccset. Ha legalább heti két alkalommal rendszeresen térningeznénk, akkor merészebb célokat is kitűzhetnénk magunk elé. A játékosaim nagy része játszott már megyei I. osztályban, így a rutinra épthetünk. Illetve arra, hogy fordulóról fordulóra egyre jobb formába lendülünk. Most már a dobogón vagyunk, és remélem, hogy ennél lejjebb nem is adjuk. Messze még a bajnokság vége, bármi megtörténhet, de érzésem szerint a csapatom legalább a bronzéremre jó lesz - halványan persze még fényesebb eredményben reménykedem. Az öltözőben jó a hangulat, a csapat most nagyon együtt van, ha a jelen helyzetben mégis negatívunot keresnék, akkor talán a csapat magas átlagéletkorát említhetném - de amint látszik, ez egyelőre nem okoz problémát. Bizakodva várom a bajnokság folytatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!