Sport

2014.03.25. 16:50

NB I/B-s sakkgyőzelmek

Vas megye - Az NB I/B-s sakkbajnokságban az Alsószölnök újabb győzelmével már a második helyen áll. A kiesés ellen menekülő HVSE II. bravúrgyőzelmet szerzett idegenben.

Horváth Erika

Alsószölnöki STE–BEAC 6,5-5,5

Szentgotthárd, NB I/B-s sakk csapatbajnoki mérkőzés.

A kiesőjelölt BEAC nagy küzdelemre késztette az alsószölnökieket, akiknek sokat jelentett Hittér Gabriella pontja. A vasiak két fordulóval a bajnokság vége előtt másodikak a Charousek-csoport táblázatán 53,5 ponttal. Győzött: Kovács, Bíró, Buzeti, Hittér, Takács K. Remizett: Makk R., Zámodics P., Süket.

Calamites-Komlói Bányász– Haladás VSE II. 4-8

Komló, NB I/B-s sakkmérkőzés.

A szombathelyiek néhány váratlan sikert is aratva bravúros győzelmet arattak idegenben az esélyesebb Komló ellen. Győzött: Trbojevics, Farkas, Tomasics, Gutmann, Horváth R., Balogh. Remizett: Németh D., Gombos, Tóth, Szukics.

Sárvári SC–Arborétum Herény SE 11-1

Sárvár, NB II-es sakkmérkőzés.

A megyei rangadón nem volt egy súlycsoportban a két együttes. Győzött: Ódor, dr. Láng, Smidéliusz, Egresi M., Ongai, Czupor, Katona, Hadrik, Szokolszky, Havasi. Remizett: Ollé, Gergácz B., illetve Lendvai E., Kiss R.

Balatonfüred–Haladás VSE III. 11-1

Balatonfüred, NB II-es sakkmérkőzés.

Reális eredmény született. A HVSE fiatal csapatától bravúr lett volna a több pont szerzése. Remizett: Varga, Mesits.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!