labdarúgás

2019.03.29. 18:50

NB III.: az éllovas Ajka fogadja a Sárvárt

Sárvár Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában a Sárvár a listavezető, bajnokesélyes Ajka vendégeként lép pályára vasárnap (16.00).

TG

FC Ajka–Sárvár FC (vasárnap, 16.00). Bojan Lazic: – Az Ajka nem véletlenül áll a tabella élén, roppant erős csapat, kiemelkedik a csoportból. Ellenfelünk stabil NB II-es kerettel rendelkezik. Támadófocit játszik, több rutinos, gólerős futballistát vonultat fel – ennek megfelelően messze a legtöbb gólt rúgta. Nem lesz könnyű dolgunk, a papírforma hazai sikert ígér. Ugyanakkor nem feltartott kezekkel lépünk pályára. Masszív csapatunk van, jó formában, jó állapotban vagyunk, már többször bizonyítottuk, hogy bárki dolgát képesek vagyunk megnehezíteni – most is erre készülünk. Szervezett, agresszív játékkal, jó védekezéssel próbálunk előrukkolni. Nincs rajtunk nyomás, elmegyünk Ajkára, játszunk egy jót, és megpróbálunk meglepetést okozni. Úgy érzem, hogy lesz esélyünk pontot, pontokat szerezni Ajkán. Várható összeállítás: Sásdi – Maráczi, Pados, Nyírő, Horváth A. – Potyi, Farkas – Pető, Skriba, Hoós – Koronczai.TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában