Labdarúgás

2019.08.11. 21:27

NB III.: nem jött össze a bravúr

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában a Sárvár otthon kapott ki az Érdtől.

Tóth Gábor

A sárváriak csatára, Rajzinger Péter érdi szorításban

Fotó: Unger Tamás

A tavalyi ezüstérmes Érd a Hévíz kiütésével (7-0) kezdte a 2019/2020-as szezont, míg a Sárvár Veszprémben ikszelt (1-1). Németh Erik és Tratnyek Dániel játékengedélye még nem érkezett meg.

Sárvár FC–Érdi VSE 0-3 (0-2). – Sárvár, 300 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Szalai L.

Sárvár: Gőcze – Valkovszki, Pados, Kertai, Horváth D. – Potyi, Skriba, Kun – Pető (Németh B., 88.), Rajzinger (Kovács B., 63.), Faggyas (Joó, 80.). Edző: Bojan Lazic.

Gólszerzők: Koós (22.), Kollega (30.), Mojzner (53.).

A sárváriak csatára, Rajzinger Péter érdi szorításban
Fotó: Unger Tamás

Remekül, agresszívan kezdett a Sárvár, beszorította ellenfelét, az első bő negyedórában három komoly ziccert is kialakított – úgy tűnt, hogy sikerült meglepni az esélyesebb vendéget. Ám a játékrész közepén villant egyet az Érd, egy mélységi indítással kilépett a csatár, és gólra váltotta a helyzetet – a támadó visszahúzással indult, de a játékvezető nagyvonalúan továbbot intett. Meglepődött a Sárvár, amit kihasznált a rutinos vendég, és újabb gólt ért el ismét távoli indításból kialakított helyzet végén. Jókor jött a szünet a hazaiaknak.

 

Fordulás után kitámadott, nekiesett ellenfelének a Sárvár. De a rutinos Érd stabilan védekezett, labdaszerzés után szépen hozta ki a labdát, és többször is felért a sárvári kapu elé – a harmadik góllal pedig pontot is tett a meccs végére. A Sárvár küzdött, akart, vezetett néhány veszélyes akciót, de alapvetően nem fenyegette veszély a megérdemelt érdi diadalt.

Bojan Lazic: – Jól kezdtünk, ám kihagytuk a helyzeteinket, amit a komoly erőt képviselő ellenfelünk rögtön megbüntetett. A második félidőben kitámadtunk, futottunk az eredmény után – hiába. Tanulságos meccset játszottunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában