Sport

2017.06.15. 17:44

Negyeddöntő, Amerikai futball: Crushers-Titans

SZOMBATHELY - Megkezdi a rájátszást a Szombathely Crushers divízió II-es amerikaifutball-csapata.

Tóth Gábor

Az ellenfél szombaton 15 órától a Budapest Titans lesz a városligeti pályán.A Crushers remek szezont fut, hibátlanul, mind az öt ellenfelét legyőzve nyerte meg az alapszakaszt a divízió II. nyugati csoportjában. A negyeddöntőben azzal a Budapest Titans gárdájával csap össze, amelyet egyszer már legyőzött idén.

Az ellenfél (2 győzelem/3 vereség) negyedikként végzett a csoportban - egy mérkőzés dönt a párharcban.- Hiba lenne lebecsülni ellenfelünket - jelezte Gerencsér Milán, a Szombathely Crushers alelnöke, játékosa.

- Képzett, erős csapat, az alapszakaszban csak a hosszabbításban gyűrtük le, ráadásul több magasabb osztályban megfordult játékost is felvonultat.

Ugyanakkor a célunk egyértelmű, tovább akarunk jutni. Jó formában vagyunk, hazai pályán játszhatunk, de nehezíti a helyzetünket, hogy a védelem egyik a-lapemberére, Piskor Péterre vállsérülés miatt nem számíthatunk.A Crushers kiegészítő prog-ramokkal is várja a sportág kedvelőit, a szurkolókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!