Sport

2010.04.15. 12:25

Nem játszhatott volna a meccsen a kiállított labdarúgó

Bár öt sárga lapja miatt nem játszhatott volna a megyei II. Körmendi-csoportjában az Őriszentpéter elleni bajnokin az Alsóberki labdarúgója, Horváth II. Zsolt, mégis szerelést húzott. Pechére, mert a hajrában még ki is állították.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság Körmendi-csoportjának 20. fordulójában az Alsóberki odahaza sima, 4:0-s vereséget szenvedett a listavezető Őriszentpétertől. A derbit egy piros lap színesítette, a 76. percben Elek Tibor játékvezető kiállította az Alsóberki labdarúgóját, Horváth II. Zsoltot. Utóbb kiderült, a játékos öt sárga lapja miatt nem is játszhatott volna a találkozón.

- Horváth II. Zsoltnak öt sárga lapja volt, így valóban nem léphetett volna pályára az ominózus összecsapáson - jelezte Molnár Imre, a Kömendi Városi Labdarúgó Szövetség elnöke. - Miután az őriszentpéteriek 4:0-ra nyertek, így ők érthető módon nem óvták meg a meccset. A Fegyelmi Bizottság viszont a kiállítás miatt két bajnokira eltiltotta Horváthot, és miután az öt sárga lapos büntetését sem töltötte le, újabb egy meccset pihen majd. A figyelmetlenség miatt az Alsóberki trénere, Horváth József írásbeli megrovásban részesült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!