Sport

2009.04.28. 02:23

Nem jutottak tovább a vasi kézilabdacsapatok

Sárbogárd - Az országos kézilabda utánpótlás-bajnokság U8-as korosztályának fiú régió döntőjéből egyik vasi csapat sem jutott tovább.

Vastag Nándor

A hatcsapatos tornán két hármas csoportban kezdődtek meg a küzdelmek. A celldömölki Eötvös DSE jó rajtot vett, veszprémi riválisát 17:15-re, a dunaújvárosit 13:10-re győzte le, így csoportja élén végzett. Az elődöntő azonban rosszul alakult, a házigazda Sárbogárd csapatától nagy küzdelemben 13:11-re kikapott. A celliek így a harmadik helyért léptek pályára, ám a korábban már legyőzött Dunaújvárossal nem bírtak, 13:10-es vereséget szenvedtek. A régió döntőben szerepelt a vasvári Kardos is, mely csoportkörben alulmaradt az Alsóörssel (9:17) és a Sárbogárddal (8:12) szemben is. A vasváriak a helyosztón sem jártak több szerencsével, a veszprémiektől 12:10-es vereséget szenvedtek.

A végeredmény: 1. Endrődi, Alsóörs, 2. Mészöly, Sárbogárd, 3. Szilágyi, Dunaújváros, 4. Eötvös DSE, Celldömölk, 5. Padányi, Veszprém, 6. Kardos, Vasvár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!