bajnokok ligája

2018.11.23. 17:15

Neymar és Mbappé is zöld utat kapott

Várhatóan az egyaránt kedden megsérült Neymar és Kylian Mbappé is ott lesz csapata, a Paris Saint-Germain Liverpool elleni, jövő szerdai labdarúgó Bajnokok Ligája-összecsapásán.

Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar (L) and Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe (R) celebrate their team's goal during the European Champions League football match Napoli vs Paris Saint-Germain (PSG) on November 6, 2018 at San Paolo stadium in Naples. (Photo by Alberto PIZZOLI / AFP)

Fotó: AFP

„Szombaton a Toulouse elleni bajnokin nem kockáztatunk, de az orvosokkal való egyeztetést követően Neymar játéka jövő héten szinte biztos, és Mbappé pályára lépése is valószínű” – idézte a PSG vezetőedzőjét, Tomas Tuchelt a L'Équipe című lap pénteken.

A brazil sztár a Kamerun elleni találkozó hatodik percében kapott a combjához, majd cserét kért, míg a világbajnok Mbappé az uruguayiak elleni mérkőzés 30. percében, egy ütközést követően vállsérülést szenvedett, és őt is le kellett cserélni.

A párizsiak számára rendkívül fontos az előző szezonban döntős Liverpool szerdai vendégjátéka, ugyanis jelenleg csak a C csoport harmadik helyén állnak, egy ponttal lemaradva a Napolitól és az angol együttestől is. A kvartett negyedik tagja a szerb Crvena zvezda, mely négy forduló alatt négy pontot szerzett, és még ugyancsak van esélye a továbbjutásra.

Borítókép: Neymar és Mbappé a Napoli elleni BL-meccsen

AFP / Alberto Pizzoli

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában