Tenisz

2019.06.11. 22:23

Nincs meglepetés – Győrben kapott ki a Kőszegi SE

A tenisz Szuperliga második fordulójában a Kőszegi SE a bajnoki címre hajtó Győri AC vendégeként kapott ki – a papírformának megfelelően.

Tóth Gábor

Vörös Máté meglepte esélyesebb ellenfelét

Fotó: Unger Tamás

A Kőszeg szuperligás teniszcsapata remekül kezdte a 2019-es pontvadászatot, hétfőn az FTC gárdáját verte simán, 7-0-ra. Kedden viszont már a tavalyi ezüstérmes, tavalyelőtti bajnok Győr vendégeként lépett pályára. A két csapat más célokért küzd, a papírforma hazai sikert ígért. Ráadásul a hétfői mérkőzéshez képest a kőszegieknél pihenőt kapott Szappanos Márton, Bartakovics Marcell, Vörös Máté pedig kihagyta a páros mérkőzést. Nem történt meglepetés, a Győr magabiztos diadalt aratott.

Győri AC–Kőszegi SE 7-0. – Győr, 50 néző, szuperligás teniszmérkőzés.

Vörös Máté meglepte esélyesebb ellenfelét
Fotó: Unger Tamás

– A tisztes helytállás reményében futottunk neki a mérkőzésnek, és bár az eredmény nem a legszebb, azért nem vallottunk szégyent – értékelt Koltay Árpád, a KSE csapatvezetője. Játszottunk egy jót, megpróbáltunk edzésben maradni, aki lehetőséget kapott, az igyekezett bizonyítani. Ez most erre volt elegendő – egy nagyon erős, jó formában lévő Győr fogadott minket. Ettől függetlenül azért akadt a sorainkban jó teljesítmény. Ki kell emelni például Vörös Mátét, aki alaposan meglepte a Davis Kupa-játékos Balázs Attilát, meccslabdája volt ellene, közel volt egy óriási bravúrhoz, végül nem volt szerencséje.

– Csütörtökön 11 órakor az újonc Fagyas Budapest vendégeként lépünk pályára 11 órakor. Számunkra óriási jelentősége van a meccsnek, ha ugyanis nyerünk, akkor a felsőházban kezdhetjük meg a rájátszást! – zárta szavait Koltay Árpád.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában