kosárlabda

2019.01.02. 21:09

Norfleet távozik a Falco KC-ból

Távozik a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely NB I-es kosárlabdacsapatától Julian Norfleet

Tóth Gábor

Norfleet leveti a sárga-fekete mezt, lehet, hogy Paksra igazol Fotó: Unger Tamás

Govens Darrin visszatérésével hétre emelkedett a Falco KC légiósainak a száma – várható volt, hogy lesznek távozók a keretből. Norfleetra esett a szakmai stáb választása – aki a Falco szezonbeli mind a 13 meccsén pályára lépett, valamivel több mint 30 perceket játszott, 11,4 pontot, 4,8 gólpasszt átlagolt.

Norfleet leveti a sárga-fekete mezt, lehet, hogy Paksra igazol Fotó: Unger Tamás

– Vezetőedzőnk, Gasper Okron határozott úgy, hogy Norfleet távozzon a csapatból – tudtuk meg a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely ügyvezetőjétől, Gráczer György­től. – Trénerünk nem is titkolta, hogy nehéz döntést hozott. Norfleet kulcsember volt a 2017/2018-as szezonban bajnoki fináléba jutó, valamint Magyar Kupa-döntőt játszó csapatnak, és idén sem produkált rossz mutatókat. A Szeged elleni győztes meccs után ültünk tárgyalóasztalhoz, és kezdeményeztük vele a szerződésbontást. Norfleet korrekt módon vette tudomásul a kialakult helyzetet. Pustahvar szerződése január 10-éig él, az ő sorsa nagyban függ a sérvműtét után lábadozó Briunsma visszatérésétől. Továbbá a klubvezetés még dolgozik azon, hogy megerősítse a játékoskeretet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában