Három meccs, három döntetlen

2019.10.21. 21:13

Pályán az Illés-Haladás együttesei

Az I. osztályú utánpótlás labdarúgó-bajnokságok legutóbbi fordulóiban az Illés Akadémia-Haladás csapatai közül az U16-os, U17-es és U19-es lépett pályára. Mindhárom együttes döntetlent játszott.

Pum András

Tóth Milán lőtte az U19-es csapat első gólját Fotó: Szántai Krisztina

Fotó: KRISZ SZ

Az U14-es és U15-ös bajnokságokban a hétvégén nem léptek pályára az Illés-Haladás együttesei, a mérkőzéseket keddre halasztották. Mindkét vasi együttes 11 órakor játszik az Illés Akadémián a Diósgyőri VTK U14-es és U15-ös együttese ellen.

U16

ETO FC Győr–Illés-Haladás 0-0. – Győr, vezette: Závotka.

Illés-Haladás: SIMON – Tóth K., Vert (Pataki), Horváth J., VIGH, Tama, Iván, Kovács P. (Domján), Kovács A., Németh Á., Miszori (Lórántfy). Edző: Sátori Barnabás.

A szombathelyiek támadójátéka többször is pontatlan volt, így meg kellett elégedniük a döntetlennel. Pozitívum, hogy ismét kapott gól nélkül hoztak le egy mérkőzést.

9. forduló, november 2., 14.00: Honvéd-Magyar Futball Akadémia–Illés-Haladás.

U17

ETO FC Győr–Illés-Haladás 2-2 (0-0). – Győr, vezette: Szabó L.

Illés-Haladás: TÓTH B. – Dezamits, Szabó B., Bunevácz, KÁLLAI, Palkó (Sipos), MARKÓ (Horváth R.), Sulyok D., Tarján, Sulyok M. (Heiter), Antal. Edző: Németh Richárd.

Egy kicsit álmosan kezdték a mérkőzést a vasiak, aztán a félidő közepére felébredtek és magukhoz ragadták a kezdeményezést – néhány helyzetet is kidolgoztak. Szünet után hamar góllá, sőt gólokká érett a fölényük. Sőt, 2-0-s vezetésük után könnyen megszerezhették volna a harmadik találatot is. A hajrában magukra húzták ellenfelüket, a győriek pedig szépítettek, majd a 93. percben kiegyenlítettek. Összeségében értékes pontot szereztek a szombathelyiek.Gólszerző: Markó 2.

9. forduló, november 2., 14.00: Honvéd-Magyar Futball Akadémia–Illés-Haladás.

U19

Vasas Kubala Akadémia–Illés-Haladás 2-2 (1-1). – Budapest, vezette: Strehó.

Tóth Milán lőtte az U19-es csapat első gólját Fotó: Szántai Krisztina

Illés-Haladás: Bokor – Debreceni, Woth, Doktorics (Kállai), Illés (Szecsődi), Balogh F., Szekér, Schuszter (Vajda), Csomós (Volter), TÓTH M., Schüld. Edző: Oross Márton.

A szombathelyiek domináltak a meccs nagy részében, büntetőt is hibáztak. Ugyanakkor kevés helyzetet alakítottak ki, és a kapu előtt – a két gól kivételével – nem voltak elég határozottak. Fordulatos mérkőzésen igazságos döntetlen született. Gólszerzők: Kállai, Tóth M.

14. forduló, szombat, 12.00: Illés-Haladás–Vasas Kubala Akadémia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában