Sport

2009.04.17. 02:26

Pingpongnagyüzem lesz az élvonalban

Körkép - Az asztalitenisz extraliga 15. fordulójában mindhárom vasi csapat pályaválasztó. A Celldömölk ma a Szegedet, a Bük szombaton a Winket, a SZAK vasárnap a BVSC-t fogadja.

Gergácz Zoltán

Igazi nagyüzem lesz megyénkben az asztalitenisz extraliga hétvégi, 15. fordulójában: mindhárom élvonalbeli vasi gárda hazai pályán próbálja meg pontjai számát gyarapítani. A sorozatot ma 17 órakor Celldömölkön az alsósági sportcsarnokban a CVSE-Mávépcell Vörsas együttese nyitja a Szeged ellenében. A tabella második helyén álló vasi gárda győzelme nem lehet kérdéses, csak a győzelem aránya.

Annál nagyobb küzdelem és kiélezett harc várható szombaton 15 órától a büki sportcsarnokban rendezendő Büki TK Gyógyfürdő-Wink SC találkozón, ahol a tét nem kisebb, mint a dobogó harmadik foka. Amelyik gárda nyer - és a hátralevő három mérkőzéséből a két papírforma-győzelmet hozza - gyakorlatilag érmes. (A Büknek a BVSC, illetve a Winknek a Cell elleni vereség bekalkulálva). Az első csatát a fővárosban a bükiek nyerték 6:3 arányban.

Annál nagyobb falat jutott a nehéz helyzetben lévő SZAK-nak: ma 17 órakor - kiesési rangadóra - Kiskunfélegyházára látogatnak, majd vasárnap 10 órakor az Aranyhíd Oktatási Központban a bajnok Lombard-BVSC gárdáját fogadják. A megyeszékhely nagy múltú együttesének helyzetét tovább nehezíti, hogy egyik legjobbjuk, Fixl Balázs komoly sérüléssel bajlódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!