Sport

2010.11.19. 09:10

Pires az Aston Villába szerződött - Amauri megsérült

A szezon végéig szóló szerződést kötött az Aston Villával Robert Pires, a franciák világ- és Európa-bajnok labdarúgója. A Juventus támadója, Amauri első látásra aggasztónak tűnő sérülést szenvedett.

MTI

A 37 éves középpályás csütörtökön esett át az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, majd aláírta a kontraktust.

Pires számára korántsem ismeretlen a Premier League légköre, ugyanis 2000-től 2006-ig az Arsenalban futballozott. Az Ágyúsokkal két bajnoki címet szerzett, a 2004-es alkalmával veretlenül végeztek a dobogó legfelső fokán.

A futballista - aki a 8-as számot viseli majd a birminghami együttesben - legutóbb a spanyol Villarrealban játszott, ahol május végén járt le a szerződése.



Megsérült a jobb térde Amaurinak, a Juventus olasz válogatott labdarúgójának.

A torinói klub csütörtöki közlése szerint a támadó sérülése - amely edzésen következett be - aggasztó, elképzelhető, hogy a szalagok is rongálódtak, azt azonban csak a tervezett vizsgálatok elvégzése után lehet majd megmondani.

A brazil születésű 30 éves futballista augusztusban mutatkozott be az olasz válogatottban, ám azóta többször bajlódott sérüléssel, és a formája ingadozó volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!