kis nyugi

2019.12.02. 14:40

Pochettino maradna Európában

„Nehezemre esik, hogy egy argentínai projektben gondolkodjak” – fogalmazott a 47 éves argentin szakember, aki jelenleg otthon tartózkodik és nyilatkozott a Fox Sports Argentinának.

Tottenham Hotspur's Argentinian head coach Mauricio Pochettino gestures during the English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Sheffield United at Tottenham Hotspur Stadium in London, on November 9, 2019. (Photo by Ian KINGTON / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Forrás: AFP

Fotó: Ian Kington

Hozzátette, hogy a családja miatt is inkább Európában képzeli el a jövőjét.

A korábbi válogatott futballista, aki az előző szezonban Bajnokok Ligája-döntőbe vezette a londoni csapatot, azt mondta, most egy kis nyugalomra vágyik.

Brit médiainformációk szerint Pochettino a nyárig biztosan nem vállal munkát másik Premier League-klubnál, mert akkor a szerződése alapján vissza kellene fizetnie a 14,7 millió eurós végkielégítése teljes összegét.

„Sok egyesület van, és sok szép projekt. De most az a legfontosabb, hogy a Tottenhamnél eltöltött öt és fél hihetetlen szezon után kitisztuljon a fejem” – mondta a szakember.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában