Sport

2010.11.22. 14:19

Pornóapáti: mezekkel és labdákkal dobálták a bírói hármast

Két pornóapáti rendező jelzőmezekkel és labdákkal dobálta meg a Pornóapáti-Vasszécseny (0:1) megyei II. osztályú labdarúgó-mérkőzés játékvezetői hármasát. Egyed Tibor bíró mindezt rögzítette is a találkozó jegyzőkönyvében.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Szombathelyi-csoport hetedik helyén álló Vasszécseny vasárnap délután a sereghajtó Pornóapáti otthonában vizitált. A vendégek Szandi 40. percben szerzett góljával 1:0-ra győztek, két helyi rendező pedig - legalábbis a jegyzőkönyv tanúsága szerint - a lefújás után jelzőmezekkel és labdákkal megszórta a bírói hármast. A meccs krónikájához tartozik, hogy a 65. percben a pornóapáti Taschler Csabát és a vasszécsenyi Vadász Tibort dulakodásért kiállították.

- Lefújtam a mérkőzést, majd kollégáimmal elindultunk az öltöző felé - elevenítette fel a vasárnap délután történteket Egyed Tibor játékvezető. - Közben arra lettem figyelmes, hogy két, utcai öltözékben lévő ember hangosan kiabál, és közelít felénk. Ezt követően csak azt észleltem, hogy repülnek felénk a rendezői trikók és a labdák - engem és partjelzőimet is eltaláltak velük. Folytattuk utunkat, majd az öltözőben a történteket rávezettem a jegyzőkönyvre is. Tudom, hogy kik voltak a tettesek, hiszen korábban láttam, amint a lefújás után két rendező is lekapja magáról megkülönböztető trikóját. Nem tudom mi volt a gondjuk, hiszen egy tizenegyest is megítéltünk a hazaiak javára, arról igazán nem mi tehetünk, hogy kihagyták a büntetőt. Mindegy is, a többi már a fegyelmi bizottság dolga.

Természetesen megkerestük a pornóapáti klubot is, de a hazai együttes részéről nem kívánták kommentálni a történteket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!