Labdarúgás

2019.11.07. 18:38

Nagy összecsapásokra kell számítani

A hét végén a 13. forduló mérkőzéseivel folytatódik a megyei I., valamint a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság. Izgalmas mérkőzésekre van kilátás.

Tóth Gábor, Kelemen Attila

Gyöngyöshermáni gólöröm – tanakajdi presztízsmeccsel folytatja a csapat

Fotó: Unger Tamás

Megyei I. o.

A megyei I. osztály 13. fordulójának rangadóját Rábapatyon rendezik, ahol a Répcelak vendégeskedik – két dobogóért küzdő csapat lép pályára. Az edzőváltáson átesett Lukácsháza a jó formában lévő Vép otthonában próbálja meg elkezdeni a felzárkózást. A gödörbe került Egyházasrádóc a stabil csapatnak tűnő Szarvaskendet fogadja. Az éllovas Celldömölk a kötelező győzelemért lép pályára, a második helyen álló Rumra viszont vár egy nehéznek tűnő vasvári kirándulás. Érdekesnek tűnik a Kőszeg–Bük-csata is.

A 13. forduló menetrendje, vasárnap, 13.30: Egyházasrádóci SE–Lorry GM Kft. Szarvaskend (Szabó I. Z.), Csörnöc Gyöngye Vasvár VSE–Rum KSC (Szabó III. Z.), Rábapatyi KSK–Répcelaki SE (Mónos J.), Vép VSE–Schott Lukácsháza SE (Talabér N.).

Megyei II. o. – Északi

A megyei II. osztály Északi csoportjának 13. fordulójában a Bozsok–Söpte-rangadót emelnénk ki. A tabella harmadik és negyedik helyén tanyázó alakulatok számára igencsak fontos lenne begyűjteni a három pontot. Az alsóházban sem maradunk presztízscsata nélkül: a 14. Mersevát a két ponttal kevesebbel rendelkező, 16. Sitkét látja vendégül. A Szeleste-Pósfa Sé elleni mérkőzésének pályaválasztói jogát felcserélték, így a találkozót Sében rendezik.

A 13. forduló menetrendje, vasárnap, 13.30: Elektromol Spari–Uraiújfalu (Sály K.), Bozsok–Söpte (Bíró O.), Gencsapáti–Alsóújlak (Samu Cs.), Pecöl–Ölbő (Farkas G. F.), Mersevát–Sitke (Horváth Á.), Gérce-Vásárosmiske–Kemenesalja (Szabó P.), ÖTE Ikervár–Zanat (Papp Á.), Honvéd Sé–Szeleste-Pósfa (Monostori I.).

Gyöngyöshermáni gólöröm – tanakajdi presztízsmeccsel folytatja a csapat
Fotó: Unger Tamás

Megyei II. o. – Déli

A megyei II. osztály 13. játéknapja több rangadót is tartogat a Déli csoportban. Így például a Ta­na­kajd–­Gyön­gyös­her­mán-, a Körmend–Vas­szé­cseny-, a Ná­dasd–­Szent­péter­fa-­pá­rosításnál is csupa dobogóért harcoló csapat lép pályára. Kiegyenlített a csoport, minden egyes pontnak nagy jelentősége van. Az éllovas Csákánydoroszlónak viszont nem okozhat gondot a Bajánsenye – legalábbis papíron.

A 13. forduló menetrendje, vasárnap, 13.30: Nádasd–Szentpéterfa (Boda Gy.), Rábatótfalu–Tápláni KSK (Bazsó F.), Felsőcsatár–Balogunyom (Kedves R.), Viszák–Őriszentpéter (Busi L.), Csákánydoroszló–Bajánsenye (Kondor T.). A Ják szabadnapos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában