Sport

2009.09.03. 02:27

Remekül teniszezett a korosztályos országos bajnokságon Kovács Barbara

Budapest, Szombathely - Remekül teljesített a korosztályos országos bajnokságon a Sabaria TC teniszezője, Kovács Barbara.

Tóth Gábor

A szombathelyi delegációból ismét Kovács Barbara teljesített a legjobban - a 12 éves lányok mezőnyében. Párosban, budapesti partnerével döntőt játszhatott, és csak kiélezett csatában, rövidítésben kapott ki, második lett. A korosztályos válogatottban is számításba vett szombathelyi teniszező egyesben az első körben ki-emelt volt, aztán mindhárom ellenfelét magabiztosan, 6:0, 6:1 arányban győzte le. Az elődöntőben azonban a korábbi bajnok Stolmár Rebekától kikapott, így bronzéremmel térhetett haza.

- Igen komoly fegyvertény Barbara részéről, hogy két éremmel zárta az orszá-gos bajnokságot, korosztálya legrangosabb versenyét, igazán elégedett vagyok a teljesítményével - értékelt a Sabaria TC, egyben Kovács Barbara trénere, Szabó Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!