Sport

2009.03.07. 03:28

Rendőrök a tekepályán

<b>Kőszeg</b> (gz) - Megvédve bajnoki címét ismét a Körmendi Rendőrkapitányság csapata bizonyult a legjobbnak a Farsang-kupa tekeversenyen.

Gergácz Zoltán

A határ menti kisvárosban, Kőszegen rendezték meg a megyei rendőr szervek teke csapatbajnokságát, a Farsang-kupát. A négyfős együttesekben mindkét nemből kellett képviselő. A 60 vegyes gurításos versenyen 16 gárda mérte össze tudását. A győzelmet - megvédve tavalyi elsőségét - a Körmendi Rendőrkapitányság együttese szerezte meg Szakály Zsuzsanna, Györke Tamás, Iván Sándor, László András összetételben, 941 fát ütve. Második helyen a Kőszegi Rendőrkapitányság (Polgár Gyöngyi, Krancz Károly, Palkó Miklós, Tóth Zoltán, 877 fa), harmadikon a Szombathelyi Rendőrkapitányság (Németh Teréz, Hollósi Gábor, Bauer Péter, Nika Norbert, 859 fa) végzett. A női egyéni versenyt Horváth Istvánné (bűnügyi osztály) nyerte 231 fával Szakály Zsuzsanna (225) és Pappné Zsebi Eleonóra (Vasi RSSE, 214) előtt. A férfiaknál László András (248), Györke Tamás (248), Krancz Károly (245) az élmezőny sorrendje. A legjobb teliző Szakály Zsuzsanna és Györke Tamás, a legjobb taroló Németh Teréz és László András lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!